Hladne začetne jedi

Kraški pršut
Meso iz tunke
Tatarski biftek
Carpaccio iz pljučnega fileja
Lososov carpaccio
Solata iz morskih sadežev

***

Juhe

Goveja juha s fritati ali rezanci
Goveja juha s sirovimi štrukeljci
Gobova juha
Ribja juha

***

Tople začetne jedi

Gosja jetra po Düsseldorfsko (jabolko,čebula in široki rezanci)
Zapečene jakobove kape
Piščančja jetrca v slanini
Rižota z morskimi sadeži
Šampinjoni ocvrti ali na žaru
Polnjeni šampinjoni
Ocvrti sir s tatarsko omako
Njoki s paradižnikovo ali gorgonzolo omako

***

Pripravljene jedi

Bograč
Kuhana govedina s praženim krompirjem, hren s smetano

***

Jedi po naročilu s prilogo

Plošča Evropa za 2 osebi (pljučni file, puranji švicarski,svinjski hrbtni file, ocvrti ananas, banana, kaneloni, štruklji, riž, pomfrit, šampinjoni)
Plošča Iris za 2 osebi (dunajski, svinjski hrbtni file v gobovi omaki, piščančja prsa po pariško, zelenjava, palačinka s šunko, riž, pomfrit)
Račje prsi z robidovo omako (široki rezanci, zdrobovi ocvrtki)
Jelenov medaljon (rdeče zelje, sirovi štruklji in kruhov cmok)
Jagnječja zarebrnica na žaru (ocvrti krompir, skutna omaka)
Biftek Rossini (gosja jetra, sirovi štruklji, zdrobovi hrustavci)
Biftek Oriental (ananas, banana, ocvrti krompir, zelenjava)
Poprov steak
Biftek po meksikansko (praženi krompir, sirovi štruklji)
Ramstek po moderno (šunka, sir, poprova omaka, kroketi, riž)
Ramstek po mornarsko (škampi, gorgonzolna omaka, kroketi, riž)
Čebulna bržola
Ciganska pečenka
Švicarski zrezek (ocvrt po dunajsko s šunko in sirom)
Piščančja prsa s sadjem
Svinjski hrbtni file po lükarsko (v čebulni omaki z ajdovimi in sirovimi štruklji)

***

Ribje jedi s prilogo

Ribji krožnik za 1 osebo (orada, ocvrti oslič, lignji na žaru, slan krompir)
Ribja plošča za 2 osebi (morski list, orada, lignji na žaru, škampi, ocvrti osličev file, slan krompir)
Morska plošča za 2 osebi (orada, brancin, lignji po pariško, polnjeni in na žaru, ocvrti osličev file, slan krompir)
Lignjeva plošča za 2 oz. 1 osebo (lignji po pariško, polnjeni in na žaru, slan krompir, pomes)
Škampi ,,Buzara” ali na žaru 50 dag
Školjke v ,,Buzara” ali v česnovi omaki 30 dag
Morski list na žaru 28-30 dag
Brancin na žaru 28-30 dag
Orada na žaru 28-30 dag
Lososov file na žaru ali v omaki
Postrv file na žaru ali v omaki
Lignji po pariško
Polnjeni lignji
Lignji na žaru

***

Jedi z žara s prilogo

Mešana žar plošča za 2 osebi (ramstek, svinjski hrbtni file, puranji file, ražnjiči, slanina, pomfrit, đuveč riž, zelenjava z žara)
Mešano meso na žaru (ramsteak, svinjski hrbtni file, puranji file, slanina, pomfrit)
Ramstek z zeliščnim maslom in brusnicami
Biftek na žaru s pečenim krompirjem
Svinjski file na žaru z ajdovo kašo
Čevapčiči

***

Brezmesne jedi

Ajdovi štruklji v gobovi ali gorgonzolni omaki
Tris štrukljev s tremi okusi (ajdovi, sirovi in špinačni štruklji)
Vegi krožnik (ajdova kaša, ocvrte bučke, brokoli, korenje, skutni štruklji, pečena zelenjava)

***

Za naše najmlajše s prilogo

Yabba-dabba-doo zrezek (dunajski, pomfrit, kečap)
Miki miška (puranji naravni, pomfrit)

***

Solate

Solatni krožnik iz bifeja
Solatni krožnik “Venecija” (puranja)
Solatni krožnik “Nica” (ribja)
Solatni krožnik “Vital” (ocvrti sir)

***

Sladice

Sorbet
Šarlota
Vinski šato
Panna cotta
Prleška gibanica (iz vlečenega testa, poljnjena z rozinami, sirom in smetano)
Palačinke z orehi
Palačinke s čokolado
Palačinke z marmelado
Palačinke z orehi, sladoledom in vinskim šatojem
Palačinke z vanilijevim sladoledom
Palačinke z orehi in vinskim šatojem
Sadna kupa
Vroča ljubezen
Vanilijev sladoled z bučnim oljem
Sladoled (jagoda, limona, čokolada ali vanilija)